A Homevision Kft. egy épületterveket forgalmazó vállalat. A mi célunk, hogy leegyszerűsítsük és ezáltal felgyorsítsuk a háztervezéssel és -építéssel járó előkészületeket. Velünk Ön 8 hét alatt könnyedén, egyszerűen tervezheti meg álmai otthonát.

Saját korábbi tapasztalatainkból kiindulva tudjuk, milyen nehézségekbe ütközik és milyen sok időt és fáradtságot jelent egy ház megtervezése. Sokszor épp csak körvonalazódnak az elképzeléseink, nehezen tudjuk magunk elé képzelni, milyen is az az otthon, ahol jól éreznénk magunkat, feltöltődünk, lazíthatunk és önmagunk lehetünk.

Problémát jelenthet olyan építészt találni, aki vállalja, hogy gyorsan, precízen formába önti az elképzeléseinket. A tervezési folyamat sokszor több, mint egy évet vesz igénybe.

Weboldalunkon jelen pillanatban 80 különböző házból válogathat, melyekből biztosan megtalálja az Ön és családja tetszésének legmegfelelőbbet. A kis hétvégi házaktól egészen a nagy családi házakig, ikerházakig ajánlunk lakóegységeket modern stílusban, igény esetén teljes belsőépítészeti tervdokumentációval. A terveket teljes elektromos és gépészeti leírással árusítjuk. A tervekhez árazatlan költségvetést is biztosítunk, megkönnyítve Önnek az építkezés pénzügyi tervezését. Alternatív  fűtési megoldások kialakítására is lehetőség van, ebben az esetben személyes konzultációra van szükség.

Ön eldöntheti, hogy csak építészeti tervet vásárol, mely esetben a terv adott építési telekre igazításával kapcsolatos további teendőket Ön végzi, vagy ha szükséges, építész csapatot is tudunk biztosítani a terv feldolgozásához, telekre illesztéséhez. A Homevision Kft.-nél rekordidő – akár 8 hét alatt - hozzájuthat a kiválasztott, telekre igazított tervhez.

Cégünk lehetőséget kínál arra is, hogy Ön a vásárlást megelőzően felmérhesse, az Ön által kiválasztott terv adaptálható-e telkére. A beépíthetőségi vizsgálat költségének 50%-át az építészeti tervcsomag árába beszámítjuk!

Kövess minket Facebook-on