HomeKoncept logo

Homekoncept

 

A Homevision Kft. a Homekoncept tervezőiroda kizárólagos magyarországi partnere és képviselője.  A Homekoncept a három legnagyobb kész terveket megálmodó lengyelországi építészstúdió egyike, 8 éve van jelen a lengyel, német és cseh piacon. Eddig több, mint 7000 tervet értékesítettek, melyekből 5000 álomotthon már megépült. 

 

A Homevision Kft. által forgalmazott és adaptált Homekoncept épületeket a kortárs trendek inspirálják, lengyel partnereinkkel együttműködve mindent megteszünk azért, hogy a formatervezés modern, esztétikus, egyedi, eredeti és ugyanakkor funkcionális legyen. Az otthonok belső kialakítása során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tágas, világos belső tereket hozzunk létre, ahol a nappali közösségi és az éjszakai privát zónák elkülönülnek. A teraszok és a kert a nagy ablakfelületeknek és teraszajtóknak köszönhetően integrált részévé válnak a háznak, kiteljesítve ezzel a családi otthontól elvárt pihentető és vendéglátó szerepet.

 

Terveinket folyamatosan fejlesztjük, a vevők igényeit és a változó elvárásokat és szabályozást figyelembe véve alakítjuk dinamikusan változó kínálatukat.

 

A megvalósult projektek menüpontunkban megtekinthetik a már elkészült házakról és az építkezések folyamatáról készített fotókat. 

 

Megvalósult projektek

Kövess minket Facebook-on