Miért végeztessek beépíthetőségi vizsgálatot?

Cégünk lehetőséget kínál arra, hogy Ön a vásárlást megelőzően felmérhesse, az Ön által kiválasztott terv megépíthető-e a telkére. Az előzetes vizsgálat során építészeink helyszíni szemlét követően megvizsgálják a helyi építési szabályzatot és egyeztetnek a főépítésszel. A vizsgálat eredményéről részletes írásos szakvéleményt készítünk.

Amennyiben a kiválasztott terv nem felel meg az Ön által választott telekre, szakembereink kérésre segítenek abban, hogy terveink közül melyik építhető meg a telekadottságok figyelembevételével.

Amennyiben Ön később ugyanerre a telekre építészeti tervcsomagot vásárol, a beépíthetőségi vizsgálat árának 50%-át a tervcsomag árába beszámítjuk.

Miért jobb kész háztervet vásárolni?

Jelenleg az építészirodák leterheltsége miatt egy adott ház megtervezésének elkezdésére akár 3-5 hónapot kell várni, a végleges tervek elkészítése általában további 6-8 hónapot vesz igénybe, így a tervező felkérésétől az építkezés elkezdéséig gyakran 1-1,5 év is eltelik.

Előfordulhat, hogy az építésziroda által elkészített terv mégsem egyezik az elképzeléseinkkel, amiket gyakran nehéz előre, tisztán megfogalmazni. 

A HomeVision Kft. a legjobb megoldás erre, sokféle méretű, stílusú, minden igényt kielégítő tervkatalógusunkból bizonyosan Ön is rátalál az elképzeléseinek legmegfelelőbb tervre, így velünk Ön 8 hét alatt egyszerűen és gyorsan megtervezheti álmai otthonát.Milyen gyorsan készül el a terv?

Munkatársainkkal való kapcsolatfelvétel és konzultáció után Önnek két lehetősége van. 

Megvásárolhatja az I. Tervcsomagot, mely esetben a tervek telekre adaptálása a vevő feladata. Ebben az esetben 2 héten belül megkapja a terveket.

Amennyiben Ön az Építészeti Tervcsomagunkat választja, az I. Tervcsomag megvásárlását követő 8 héten belül építészeink az Ön által kiválasztott telekre adaptálják a terveket, mely folyamat végén egyszerű bejelentéssel felöltik a szükséges dokumentumokat az e-naplóba, így az építkezés megkezdhető.

Előfordulhat, hogy a helyi építési előírások a kötelező alapdokumentumokon kívül más vizsgálatok elvégzését, egyéb tervek elkészítését is előírják. Ebben az esetben a tervek elkészítésének határideje változhat.Hogyan kapom meg a kész terveket?

I. Tervcsomag választása esetén, 3 héten belül megkapja a terveket elektronikus úton .pdf formátumban.

Építészeti Tervcsomag esetén a tervek átadása az e-naplóba való feltöltéssel, valamint elektronikus úton .pdf formátumban való megküldéssel történik. Amennyiben ön kéri, a kész terveket elektronikus adathordozón, valamint nyomtatott formában is átadjuk Önnek.
Milyen módon történik a vásárlás? 

A I. Tervcsomag választása esetén a fizetés átutalással történik a szerződéskötést követő 5 munkanapon belül. A terveket a szerződéskötést követő 15 munkanapon belül megküldjük. A tervek átadását követően a szerződéstől való elállás a fogyasztó és a vállalkozások közti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdésének m) pontjában foglalt elállás alóli kivételnek megfelelően nem lehetséges.

Az Építészeti Tervcsomag első részletének kifizetése átutalással történik a szerződéskötést követő 5 munkanapon belül. A fizetendő összeg az I. Tervcsomag ára.

A fizetés második részlete az elkészült tervek e-naplóba való feltöltésekor esedékes.Van-e lehetőség a tervek módosítására?

Az Építészeti Tervcsomag megvásárlása esetén kisebb változtatások az építésszel való egyeztetés, megbeszélés után lehetségesek. A módosítás nagyságától függően a tervek ára a módosításra szánt építész-munkaórák árával kiegészül.

A Homevision-nél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden egyes választott tervünkkel egyedi és igény szerint szabható építészeti és belsőépítészeti megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára. Több mint 90 változatos tervünk közül választva, a döntést követő 8 héten belül megkezdődhet az Ön álmainak megfelelő otthon építése.

Szolgáltatásaink során a Homevision termékpalettája minden igényt kielégít, legyen szó akár több terv egyidejű megvásárlásáról, mely esetben kedvezményes árakat biztosítunk. További információért keressen bennünket telefonon vagy e-mailben, készséggel állunk rendelkezésre!

Építészeti megoldásaink között szerepelnek fa és acél könnyűszerkezeti, hagyományos téglából készült, valamint előregyártott paneles szerkezetek, mindig energiatakarékos kivitelezésben. Portfóliónkban a 50m^2-től 300m^2-ig terjedő tervek között találhatóak hagyományos és modern, letisztult formavilágú épületek egyaránt, így biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára ideális otthont.

Kövess minket Facebook-on